Nieuws

Twee weken terug verdween de gedenksteen van Harry Patch, de laatste Britse veteraan van WO1.

Aanstaande juni en juli zijn alle ogen gericht op de FIFA 2018 Football World Cup.

Peace Village is een hostel die jaarlijks 20.000 gasten uit binnen- en buitenland ontvangt.

Vorig jaar lanceerde Peace Village de WOI-projectwedstrijd.

Dit jaar - 100 jaar na het einde van de Groote Oorlog- zet de Peace Village Hostel het project ’18 in 18’ op als sluitstuk van de eeuwherdenking.

Hill 80, een versterkte Duitse positie in onze buurgemeente Wijtschate (Vierstraat 20, 5 minuten van Meen), dreigde verloren te gaan

Dit jaar organiseert de Peace Village Hostel al voor de 5de keer, in samenwerking met Westtoer en Toerisme Vlaanderen, twee promoreizen voor de Britse reismark

Samen met verscheidene partners wilden wij op 7 juni de slachtoffers van de Mijnenslag, die exact 100 jaar geleden plaatsvond, op een passende manier herdenken en een bli

Ik was hier 2 dagen verbleven samen met mijn klas en ik vond het heel zalig. Ik heb me hier de hele tijd thuis gevoelen door het sfeer, door de mensen die hier werken en door de mensen die hier verbleven zoals ons.
— TripAdvisor, 
Gans mijn familie was vol lof over Peace Village. De BBQ was heerlijk!
— familie Deloof, 
Wij hebben inderdaad een reuze fijn weekend achter de rug. Iedereen heeft veel lof over het onthaal door het personeel en zeker over de chef-kok ! Ook de netheid van de kamers is opgevallen. Allemaal een dikke pluim. De gasten vragen nu al om zeker nog eens terug te keren...
— Koor Kantorij, 
"LOVE, LOVE, LOVE this place. Recommend going here if you want to learn more about WW1 history."
— New Zealand Defense Staff , TripAdvisor
Het was een genoegen om bij jullie te verblijven: mooie accommodatie, gezellige bar, vriendelijk personeel en heel lekker eten! Tot binnenkort.
— Nele, 
Zeer leuk weekend beleefd in Mesen, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Zeer veel mogelijkheden voor de kinderen om te spelen op het terrein. De kinderen willen de rest van hun leven “op stage” in Peace Village.
— Spirit Cycling Team, 
We waren een groep leerlingen van ongeveer 30 personen. We kregen een super lekker ontbijt en avondmaal. De kamers waren zeer proper en ideaal voor ons.
— TripAdvisor, 
Bedankt voor een aangenaam verblijf en de historische uitleg.
— Lotto Belisol Cycling Team, 
Stayed here whilst a large group of us conducted a Battlefield Tour. I was plesently surprised. Lovely rooms with everything you need to make it a comfortable stay. Very clean facility and the staff are very friendly. I would highly recommend a stay here. Town is around a 10 minute walk.
— Hayley B., 
Een speciale dank gaat naar de kok die de jarige Rube een onvergtelijke verjaardag heeft bezorgd. Bedankt!
— Nathalie, 
Peace Village Messines

Nieuwkerkestraat 9a
B-8957 Mesen
T +32 57 226 040
F +32 57 226 045
info@peacevillage.be