Nieuws

Samen met verscheidene partners wilden wij op 7 juni de slachtoffers van de Mijnenslag, die exact 100 jaar geleden plaatsvond, op een passende manier herdenken en een bli

Maak kans op een korting van 500 tot 2000 euro op je verblijf!

Aangezien 2017 een heel druk jaar zal worden, schakelen wij bij de Peace Village een versnelling hoger met meer en betere service voor onze klanten.

In het kader van het goed nabuurschap organiseren de stad Mesen en Peace Village samen een nieuwjaarsdrink voor de inwoners van Mesen.

Op zaterdag 29 april 2017 wordt opnieuw de Oxfam Peacewalker georganiseerd.

Omdat de veiligheid van onze klanten erg belangrijk is hebben we 2 AED toestellen aangekocht.

Zin om groepen die in de Peace Village verblijven te begeleiden? Goesting om jouw kennis aan ons te verlenen en ons te helpen bij het uitwerken van ons educatief aanbod? Lees dan snel verder!

Dat in de prijzen vallen leuk is mochten we met Peace Village onlangs zelf ervaren. We kregen van de 'World Leisure Organisation' het innovatielabel voor onze educatieve werking.

Peace Village is een hostel die jaarlijks 20.000 gasten uit binnen- en buitenland ontvangt. De groepen die bij ons verblijven komen voornamelijk om de Eerste Wereldoorlog te herdenken.

Een speciale dank gaat naar de kok die de jarige Rube een onvergtelijke verjaardag heeft bezorgd. Bedankt!
— Nathalie, 
Bedankt voor een aangenaam verblijf en de historische uitleg.
— Lotto Belisol Cycling Team, 
Gans mijn familie was vol lof over Peace Village. De BBQ was heerlijk!
— familie Deloof, 
Net 3 geweldige dagen beleefd met mooie wandelingen met onze vriendengroep. Peace Village is een aanrader.
— Marius M, 
Het was een genoegen om bij jullie te verblijven: mooie accommodatie, gezellige bar, vriendelijk personeel en heel lekker eten! Tot binnenkort.
— Nele, 
Wij hebben inderdaad een reuze fijn weekend achter de rug. Iedereen heeft veel lof over het onthaal door het personeel en zeker over de chef-kok ! Ook de netheid van de kamers is opgevallen. Allemaal een dikke pluim. De gasten vragen nu al om zeker nog eens terug te keren...
— Koor Kantorij, 
Peace Village Messines

Nieuwkerkestraat 9a
B-8957 Mesen
T +32 57 226 040
F +32 57 226 045
info@peacevillage.be