Peace Village Wereldbeker Voetbal

Aanstaande juni en juli zijn alle ogen gericht op de FIFA 2018 Football World Cup. Om de vraag die op ieders lip ligt, te beantwoorden, ja: de matchen worden allemaal getoond op twee grote schermen in de Peace Village "Russische Sports Bar" en de Conferentiezaal. Zo hoeft niemand er iets van te missen alhoewel we toch allemaal dat België de beker mee naar huis neemt...

Maar daar houdt het niet bij op. Met het Flanders Peace Field-project, ontstaat tijdens de 100-jarige herdenking van de kerstbestanden, geloven we sterk in het feit dat sport mensen samenbrengt. Daarom organiseren we heel graag opnieuw een Peace Village World Cup Football!

Gezien jouw school bij ons verblijft in juni of juli 2018, krijgen ze de kans om deel te nemen aan dit project. Indien jullie interesse hebben, neem dan snel contact op met de Peace Village. We proberen vooraf een wedstrijd te organiseren met een andere school uit een ander land die te gast is bij ons. De wedstrijden kunnen doorgaan op het Flanders Peace Field (een volwaardige voetbalveld, 300 meter wandelafstand) of het kleinere veld van de Peace Village. Elke wedstrijd duurt zo lang als de leerkrachten wensen. Extra zitplaatsen en ander materiaal wordt voorzien door de Peace Village. Een groot scorebord zal alle deelnemende scholen oplijsten.

Een wedstrijdje voetbal kan de ideale avondactiviteit zijn om te ontspannen na een drukke dag op de voormalige slagvelden. Het is de perfecte manier om andere leerlingen en leerkrachten uit het buitenland te leren kennen. En natuurlijk kunnen jullie na afloop samen kijken naar de wedstrijden van de FIFA World Cup op groot scherm.

Geef gerust een seintje indien jullie interesse hebben om deel te nemen aan de Peace Village 2018 World Cup!

Het was een genoegen om bij jullie te verblijven: mooie accommodatie, gezellige bar, vriendelijk personeel en heel lekker eten! Tot binnenkort.
— Nele, 
Gans mijn familie was vol lof over Peace Village. De BBQ was heerlijk!
— familie Deloof, 
We waren een groep leerlingen van ongeveer 30 personen. We kregen een super lekker ontbijt en avondmaal. De kamers waren zeer proper en ideaal voor ons.
— TripAdvisor, 
Zeer leuk weekend beleefd in Mesen, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Zeer veel mogelijkheden voor de kinderen om te spelen op het terrein. De kinderen willen de rest van hun leven “op stage” in Peace Village.
— Spirit Cycling Team, 
Stayed here whilst a large group of us conducted a Battlefield Tour. I was plesently surprised. Lovely rooms with everything you need to make it a comfortable stay. Very clean facility and the staff are very friendly. I would highly recommend a stay here. Town is around a 10 minute walk.
— Hayley B., 
Een speciale dank gaat naar de kok die de jarige Rube een onvergtelijke verjaardag heeft bezorgd. Bedankt!
— Nathalie, 
Bedankt voor een aangenaam verblijf en de historische uitleg.
— Lotto Belisol Cycling Team, 
"LOVE, LOVE, LOVE this place. Recommend going here if you want to learn more about WW1 history."
— New Zealand Defense Staff , TripAdvisor
Wij hebben inderdaad een reuze fijn weekend achter de rug. Iedereen heeft veel lof over het onthaal door het personeel en zeker over de chef-kok ! Ook de netheid van de kamers is opgevallen. Allemaal een dikke pluim. De gasten vragen nu al om zeker nog eens terug te keren...
— Koor Kantorij, 
Ik was hier 2 dagen verbleven samen met mijn klas en ik vond het heel zalig. Ik heb me hier de hele tijd thuis gevoelen door het sfeer, door de mensen die hier werken en door de mensen die hier verbleven zoals ons.
— TripAdvisor, 
Peace Village Messines

Nieuwkerkestraat 9a
B-8957 Mesen
T +32 57 226 040
F +32 57 226 045
info@peacevillage.be