Vakbeurs voor Britse tour operators

Dit jaar organiseert de Peace Village Hostel al voor de 5de keer, in samenwerking met Westtoer en Toerisme Vlaanderen, twee promoreizen voor de Britse reismarkt. Tijdens deze verkenningsreizen verwelkomen we telkens ongeveer 45 reisagenten van meer dan 20 tour operators gespecialiseerd in onder andere schoolgroepen. Samen vertegenwoordigen ze het leeuwendeel van de Britse groepen die jaarlijks de Westhoek bezoeken. Tussen 12 en 14 maart en opnieuw tussen 29 en 31 augustus nemen we hen op sleeptouw langs de sites die ze zelf verkopen aan de scholen. Helaas is er nooit voldoende tijd om alles te bezoeken en iedereen te zien. Daarom organiseren we ook twee toeristische vakbeurzen waarop musea, bezoekerscentra, pretparken, autocaristen, restaurateurs, gidsen, etc. hun product kunnen voorstellen. Samen met Toerisme Vlaanderen en Westtoer hopen we u op de beurs te verwelkomen.

Waarom deelnemen aan de vakbeurs?

Nu blijkt dat WO1 ook in de toekomst sterk aanwezig zal blijven in de Britse leerplannen, is dit een unieke kans om ook na 2018 de aandacht van de reisagenten te behouden. Laten we ook niet vergeten dat ruim een derde van de Westhoektoeristen afkomstig is van de Britse eilanden. Aangezien veel tour operators een gelijkaardig product verkopen, zijn ze steeds op zoek naar nieuwe contacten om hun programma te diversifiëren. Uit de feedback van de voorbije beurzen, waarbij ruim 30 standhouders aanwezig waren, blijkt dat nagenoeg alle partners extra groepen wisten te lokken. We geloven ook sterk in de samenwerking tussen de verschillende actoren in de streek om van deze promotieacties een succes te maken. Bij inschrijving ontvangt u ook alle contactgegevens zodat u afspraken kan vastleggen. We proberen laagdrempelig te werken om zo deze kans te bieden aan een ruim en divers publiek. Bij deelname aan beide beurzen, krijgt u ook 100 EUR korting!

Praktisch

  • Maandag 12 maart & woensdag 29 augustus 2018. Opstellen kan vanaf 15u30. Aanvang beurs: 17u - einde: 19u met aansluitend vrijblijvende netwerkreceptie en maaltijd. Indien u aanwezig bent op beide beurzen, passen wij een korting van 100 EUR toe. Aantal standhouders is beperkt.
  • Inschrijven of vragen op: simon.louagie@peacevillage.be       Tel: 057 20 60 40        Adres: Nieuwkerkestraat 9a, Mesen
  • Deelname prijs 150 EUR per beurs of 200 EUR voor beide beurzen (incl. tafel & stoelen,  netwerkreceptie en maaltijd voor 2 personen). Na reservatie, over te schrijven op rekeningnummer: 001-4880599-23 met vermelding van uw organisatie + vakbeurs.

                               
                                

Gans mijn familie was vol lof over Peace Village. De BBQ was heerlijk!
— familie Deloof, 
Ik was hier 2 dagen verbleven samen met mijn klas en ik vond het heel zalig. Ik heb me hier de hele tijd thuis gevoelen door het sfeer, door de mensen die hier werken en door de mensen die hier verbleven zoals ons.
— TripAdvisor, 
Een speciale dank gaat naar de kok die de jarige Rube een onvergtelijke verjaardag heeft bezorgd. Bedankt!
— Nathalie, 
"LOVE, LOVE, LOVE this place. Recommend going here if you want to learn more about WW1 history."
— New Zealand Defense Staff , TripAdvisor
We waren een groep leerlingen van ongeveer 30 personen. We kregen een super lekker ontbijt en avondmaal. De kamers waren zeer proper en ideaal voor ons.
— TripAdvisor, 
Het was een genoegen om bij jullie te verblijven: mooie accommodatie, gezellige bar, vriendelijk personeel en heel lekker eten! Tot binnenkort.
— Nele, 
Bedankt voor een aangenaam verblijf en de historische uitleg.
— Lotto Belisol Cycling Team, 
Zeer leuk weekend beleefd in Mesen, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Zeer veel mogelijkheden voor de kinderen om te spelen op het terrein. De kinderen willen de rest van hun leven “op stage” in Peace Village.
— Spirit Cycling Team, 
Wij hebben inderdaad een reuze fijn weekend achter de rug. Iedereen heeft veel lof over het onthaal door het personeel en zeker over de chef-kok ! Ook de netheid van de kamers is opgevallen. Allemaal een dikke pluim. De gasten vragen nu al om zeker nog eens terug te keren...
— Koor Kantorij, 
Stayed here whilst a large group of us conducted a Battlefield Tour. I was plesently surprised. Lovely rooms with everything you need to make it a comfortable stay. Very clean facility and the staff are very friendly. I would highly recommend a stay here. Town is around a 10 minute walk.
— Hayley B., 
Peace Village Messines

Nieuwkerkestraat 9a
B-8957 Mesen
T +32 57 226 040
F +32 57 226 045
info@peacevillage.be